Cu siguranță ai visat cel puțin odată cu ochii deschiși să ajungi într-un sejur de vis la Monaco.

De altfel, se spune că cei care au gusturi aparte la capitolul vacanțe, aleg o astfel de destinație. Principatul Monaco, este renumit pentru extravaganțele lui. Acesta este opțiunea numărul 1 pentru multe dintre celebrități atunci când aleg o escapadă. Ei bine, odată ajuns aici, ai șansa de a face cunoștință cu luxul absolut.

Imaginea unui tărâm al opulenței

Monaco deține cu siguranță ingredientele necesare ale unei destinații care de departe se remarcă prin bogăție. Celebrități de la Hollywood prezente în luxoasele cafenele, prinți, prințese, politicieni, aleg acest loc nu doar pentru vacanțe. Mulți dintre bogații lumii care ajung aici optează pentru a-și achiziționa rapid o locuință de lux. De aceste proprietăți se bucură cel puțin într-un sejur pe lună.

MONTE CARLO, MONACO – JUNE 15, 2016: Luxury cars next to the grand casino in Monte Carlo in a beautiful summer day, Monaco on June 15, 2016

Iahturi care îți fură privirea, mașini de lux și magazine ale celor mai mari case de modă, întrunesc tabloul unui stat autosuveran în care banii nu sunt niciodată o problemă.De altfel, clădirile somptuoase și celebrele cazinouri îți arată din plin că cei care ajung aici vor să se bucure de viața plină de opulență, din plin.

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a ajunge la Monaco?

Dacă vrei să dai piept cu bogăția în cea mai pură formă, trebuie să bifezi pe lista ta de călătorie, Principatul Monaco. Cu precădere, odată ajuns aici, vizita la Monte Carlo îți va schimba complet percepția asupra vieții. Mulți dintre bogații lumii își etalează în acest loc spectaculos, bolizii de lux. Este musai ca hainele și accesoriile celor care vin aici pentru etichetă, să fie semnături ale brandurilor mari.

Deși poate pare o destinație greu de abordat dacă ai stabilit un buget redus pentru a o vizita, nu este deloc așa. Poți călători și vizita locuri splendide și cu bani puțini.

Prețurile de cazare pornesc de la 250 de euro pe noapte, dar pot ajunge la câteva mii. Dacă nu vrei să înnoptezi la hotel, o variantă mai ieftină ar fi studio-urile, închiriate prin Airbnb.Pentru a te bucura de locurile ce merită explorate măcar odată în viață din această destinație, trebuie să ai pregătit un buget de minim 1700 de euro. Majoritatea atracțiilor turistice din aici au bilete de intrare contracost.