Celebrul cuplu pare mai unit ca niciodată.

Valentina și Cristi iau parte la toate evenimentele private unde sunt invitați și strălucesc de fiecare dată. Weekend-ul trecut, cei doi soți au fost invitați la o nuntă cu ștaif. Fostul patron al Dinamo și partenera lui de viață s-au bucurat de admirația celor prezenți, mai ceva ca mirii.

Valentina și-a ales o rochie spectaculoasă

Valentina Pelinel a obișnuit pe toată lumea cu apariții foarte elegante. Fostul manechin își evidenția mereu picioarele interminabile prin rochii scurte, croite parcă pentru silueta ei. La ultimul eveniment, doamna Borcea a optat o rochie lungă, diafană. Vedeta s-a bucurat de complimentele celor din jur, de la brațul soțului ei.Valentina a optat pentru o pereche de pantofi care costă o avere. Per total, ținuta fostului manechin a fost desprinsă parcă din revistele glossy.

„Evenimentele verii au început, iar noi suntem mereu gata de petrecere.”, a scris vedeta pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Om de bază în afacerile soțului ei

Valentina și Cristi Borcea nu sunt un cuplu doar de covorul roșu ci formează o echipă și în afaceri. Fostul manechin se implică mult în  a-și ajuta soțul pe partea profesională. În fiecare sezon estival, Valentina preia frâiele hotelului pe care Borcea îl deține pe litoral. Vedeta are grijă ca totul să meargă strună în unitatea de cazare. Pentru acest lucru, fostul manechin petrece alături de copii, aproape toată vara la mare. Cristi Borcea se ocupă în paralel și de alte firme pe care le are.

Valentina are grijă să angajeze sezonieri în fiecare vară pentru ca unitatea de cazare să funcționeze. De interviuri se ocupă personal, la fel și de anunțurile de angajare. În sezonul trecut, vedeta dădea sfoară în țară pe internet că este în căutarea unui bucătar șef.Valentina se laudă cu viața perfectă pe care o duce alături de partenerul ei. Împreună cu fostul patron de la Dinamo, aceasta are 3 copii de care se ocupă personal, fără ajutoare.