Vlăduța Lupău în vârstă de 31 de ani, urmează să devină mămică peste doar câteva săptămâni.

Artista a rămas la fel de activă ca înainte de a trăi această frumoasă etapă, însă un lucru s-a schimbat. Vedeta nu mai ține cont deloc de restricții culinare, ci se bucură din plin de micile pofte de graviduță.

Nu se dă înapoi de la a degusta toate bunătățile

Vlăduța este însărcinată în luna a opta cu un băiețel al cărui nume nu l-a divulgat încă. Vedeta a ținut sarcina ascunsă până la 4 luni, însă rotunjimile nu i-au mai permis  să facă acest lucru. Astfel, artista a făcut dezvăluirea în fața fanilor chiar în direct, la tv. Pentru că a așteptat atât de mult momentul de a deveni mămică, Vlăduța nu și-a refuzat nici o poftă culinară. Dacă zilele trecute își tenta urmăritorii de pe Instagram cu o porție sănătoasă de gogoși, acum, aceasta a mărturisit că a făcut un popas special la Sălaj tocmai pentru a savura din plin o plăcintă!

Sursa foto: Instagram

Amuzată de situație, artista a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram cu apetisanta plăcintă de dimensiuni generoase. Vlăduța a acumulat până acum în sarcină peste 16 kilograme, însă nu își face deloc griji pentru acest aspect. Vedeta are tot timpul din lume să revină ulterior la silueta de dinainte, mai ales că 

A pierdut două sarcini

Vlăduța se poate numi o femeie împlinită. Vedeta este căsătorită cu bărbatul alături de care are o relație de câțiva ani, are o carieră de invidiat, iar în curând își va cunoaște băiețelul. Lucrurile nu au stat atât de roz pentru ea până acum. În ultimii doi ani, cântăreața a trăit o adevărată dramă pe care a ținut-o ascunsă. Vlăduța a pierdut două sarcini din cauza unei afecțiuni.Vedeta s-a operat de endometrioză, iar din a treia încercare, Dumnezeu i-a trimis acest dar măreț.

Vlăduța și soțul ei, Adi Rus, nu doar că vor deveni în curând părinți, ci se vor muta și în casă nouă. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu lucrările la vila de la marginea Clujului în care vor locui alături de băiețelul lor.