Reclamă
Reclamă

Unele semne zodiacale vor simți că nimic nu funcționează în viața lor socială și emoțională în 2023. Cu Saturn în tranzit în Vărsător și, mai târziu, cu Pluton în eclipsă în Vărsător, vor putea să învețe din trecut și să-și pună ordine în relații. Descoperă semnele care vor fi profund afectate de aceste fluctuații astrale!

În funcție de circumstanțele vieții, fiecare are propriul său mod de a rezolva conflictele. Dacă unii reușesc să își regleze relațiile cu ceilalți, alții, dimpotrivă, suferă dezamăgiri și trădări în dragoste, la serviciu sau în prietenie. Este cazul a trei semne zodiacale care vor trebui să fie deosebit de atente pentru a scăpa de anumite conflicte care vor avea loc în 2023.

Ce semne zodiacale vor fi ghinioniste în relațiile lor în 2023?

Ghinionul pare să urmărească trei semne zodiacale în 2023. Pe plan relațional, se vor confrunta cu probleme care le vor afecta starea de spirit. Cu toate acestea, ei nu trebuie să renunțe pentru a le depăși într-un mod constructiv.

Gemeni

Gemenii sunt prima zodie ghinionistă a zodiacului în 2023. Se vor afla în mijlocul unui conflict cu o rudă sau cu un prieten. Într-adevăr, Saturn îl va face să realizeze destul de repede că nu se mai poate baza pe această persoană și că ar fi mai bine să acționeze singur.

Reclamă
Sursa: Social media

În plus, acest tranzit îl va ajuta să scape de toți ceilalți oameni care îi vor întoarce spatele în timpul acestei grele încercări. Cu toate acestea, această situație poate avea un impact profund asupra stării sale de spirit și îl poate copleși cu stres și anxietate. El nu va renunța și va lăsa deoparte rigiditatea sa pentru a rezolva situația cât mai repede posibil. După câteva încercări de împăcare, această zodie de Aer va putea, în sfârșit, să lase trecutul în urmă!

Rac

Racul nu se va plictisi în 2023, nici de bine, nici de rău. Deși norocul este de partea lor pe plan profesional și financiar, vor avea dificultăți în gestionarea relațiilor. De la începutul anului, acest semn de Apă, sensibil și emotiv, va avea dificultăți în a menține relații bune cu cei din jur.

Totuși, această zodie nu se va lăsa învinsă și va putea conta pe sprijinul lui Saturn pentru a face un pas înapoi și a identifica originea problemei. După câteva luni de îndoieli și întrebări, el va putea să-și ajusteze starea emoțională și să înceapă un nou capitol din viața sa.

Scorpion

În cele din urmă, zodia Scorpionului este, de asemenea, susceptibilă la conflicte. De la începutul anului 2023, relațiile lor umane vor fi complicate la locul de muncă. Orgoliosul Scorpion este bine sfătuit să dea dovadă de umilință pentru a calma tensiunile.

De asemenea, va trebui să rămână vigilent în cuplu, pentru ca situația să nu ajungă la un punct critic. Și în acest caz, modul său de a percepe relațiile cu ceilalți va fi cauza unei complicații în cadrul cuplului său. Scorpionul are tot interesul să facă un anumit număr de schimbări în felul său de a fi pentru a o lua de la capăt pe o bază bună cu partenerul său.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro