Cristina Ich va împlini în curând 35 de ani însă nu își arată deloc această vârstă.

Iubita lui Alex Pițurcă arată ca o tânără de 23-24 de ani fără să fi apelat la intervenții chirurgicale estetice. Vedeta a explicat de multe ori în mediul online că este foarte recunoscătoare pentru că mama natură a fost darnică și mai ales că nu și-ar face operații care să îi schimbe imaginea.

Face eforturi să fie slabă?

Influencerița a avut întotdeauna o siluetă de invidiat deși a trecut printr-o sarcină. Inclusiv în perioada respectivă, Ich nu a acumulat foarte multe kilograme, tocmai de aceea și procesul de remodelare după ce a fost gravidă s-a dovedit a fi extrem de ușor pentru ea. Momentan însă, iubita lui Alex Pițurcă este destul de slabă, fapt care i-a îngrijorat pe fanii ei care au luat-o la întrebări legate de acest aspect. Printre comentariile la fotografiile pe care aceasta pe postează pe Instagram, urmăritorii își exprimă curiozitatea și legat de kilogramele influenceriței.Recent, aceasta a publicat o fotografie din vacanță în care pare mult mai slabă decât până acum.

Cu toate acestea, vedeta Instagramului are o imagine perfectă. Deși nu agrează acest fapt, Ich este deseori comparată cu Angelina Jolie.

Nu a ajuns încă la altar alături de partenerul ei

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt împreună de câțiva ani însă deși au devenit părinți, cei doi nu și-au unit până acum destinele. Influencerița a mărturisit de câteva ori că nici nu se mai visează în rochie de mireasă ci preferă ca familia ei să fie unită, dincolo de acel act care atestă o căsnicie.

Cei doi iubiți au avut numeroase suișuri și coborâșuri în relația lor,însă au rămas împreună. Cristina Ich a dezvăluit la un moment dat că a fost înșelată de toți foștii parteneri de până acum.