Reclamă
Reclamă

170 de români sunt blocați pe aeroportul din Antalya, după ce zborul lor spre București a fost amânat din cauza unei probleme tehnice la aeronava care trebuia să îi transporte. Pasagerii, care trebuiau să plece aseară, au fost îmbarcați și apoi debarcați după ce au așteptat aproximativ două ore în avion.

„Am avut un zbor charter de români care trebuiau să plece după o vacanță în Antalya. Aveam avion la 23:50, am ajuns în aeroport pe la 21 și ceva. Ne-au anunțat că are întârziere, pe flight radar vedeam că o să fie întârziere pentru că zborul nostru nici măcar nu ajunsese de la București,” a relatat o pasageră.

Pasagerii au fost în cele din urmă îmbarcați în jurul orei 1:30, iar la ora 2:15 avionul se pregătea de decolare. Însă, după un timp îndelungat petrecut pe pistă, căpitanul a anunțat că există o chestiune tehnică ce necesită rezolvare. După aproximativ două ore de așteptare în aeronava, s-a decis debarcarea pasagerilor.

Reclamă

„Ne-au dus la poarta la care ne îmbarcasem inițial, și de atunci suntem aici. Fără să știm ce o să se întâmple cu noi. Echipajul care ar fi trebuit să plece cu noi nu mai poate pleca că are numărul de ore maxime atinse. Aeronava s-ar fi reparat. Sunt atâtea întrebări pe care le avem, încât nu mai contează. Este o incertitudine,” a adăugat pasagera.

Pasagerii așteaptă acum să fie găsit un alt echipaj care să îi ducă înapoi în țară și să fie disponibilă o poartă de îmbarcare liberă.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro