O petrecere s-a terminat direct la spital pentru un grup de prieteni. Asta după ce au consumat o prăjitură pregătită de unul dintre ei. Preparatul avea însă în componența lor droguri, care au avut imediat un impact negativ asupra lor.

Totul s-a petrecut la un renumit hotel din Râmnicu. Un afacerist și-a adunat nu mai puțin de 70 de prieteni, cu care și-a sărbătorit ziua de naștere. Doar că la petrecere, unul dintre invitați a servit o prăjitură care conținea canabis. După ce au consumat din preparat, 15 persoane s-au prezentat la Camera de Gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

Întreaga întâmplare a ajuns în atenția Polițiștilor de la Combaterea Criminalității Organizate din Vâlcea, care au demarat o anchetă împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Vâlcea.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Așa s-a descoperit și identitatea celui care a pregătit prăjitura cu droguri. La scurt timp după ce l-au găsit, oamenii legii au decis să ia măsuri împotriva lui.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis. În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică., a transmis DIICOT.

Bărbatul care a servit prăjitura cu canabis, reținut pentru 24 de ore de autoritățile din Vâlcea

Autoritățile l-au reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de trafic de droguri. Luni, 23 ianuarie a fost prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În plus, domiciliul său au fost efectuate percheziții. Oamenii legii au descoperit resturi de canabis și un grinder. Dispozitivul este folosit pentru mărunțirea drogurilor.

Pe numele bărbatului reținut a fost deschis un dosar penal

Suspectul a fost reținut duminică, 22 ianuarie, pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc.