Vara se pare că nu a vrut să ne părăsească, primele săptămâni din luna Septembrie oferindu-ne temperaturi ridicate, cu zile însorite. Se pare că în perioada ce va urma vremea se va schimba, natura făcând ușor tranziția către toamnă.

Începând de marți, 17 septembrie, vremea se va răci față de temperaturile cu care am fost obișnuiți până acum. Meteorologii anunță răciri de temperatură în toată țara, în special în Nordul țării. Răcirea va fi resimțită mai ales în timpul nopții, iar în timpul zilei temperaturile nu vor fi afectate foarte mult.

Conform  Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), răcirea se datorează unui aer de origine polară care va traversa țara noastră, începând de marți.

În prima parte a saptămânii, temperaturile vor fi mai scăzute în partea de Nord a tării, pentru ca apoi pe parcursul săptămânii să se faca simțită răcirea și în Sudul și restul țării.

Valorile termice vor varia între 17 și 18 grade în Nordul și Centrul țării, iar în Sud vor fi temperaturi de până la 32-33 de grade.

De asemenea, sunt așteptate și ploi în Nordul țării.