Reclamă
Reclamă

11 răniți la Izmir după ce o scară rulantă de la metrou și-a schimbat brusc direcția

11 oameni au fost răniți la Izmir, în Turcia, după ce o scară rulantă de la metrou și-a schimbat brusc direcția. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere și a stârnit îngrijorări cu privire la siguranța infrastructurii din Turcia.

Pe scara rulantă se aflau aproximativ 15 persoane. Potrivit imaginilor, mai multe persoane s-au dezechilibrat și au căzut în urma schimbării bruste de direcție. O persoană a reușit să se deplaseze rapid în direcția opusă pentru a evita căderea, însă altele și-au pierdut echilibrul și au ajuns în partea de jos a scării.

Autoritățile au anunțat că rănile suferite de cei implicați nu au fost grave. Cu toate acestea, incidentul a provocat reacții de îngrijorare și a ridicat întrebări despre siguranța scărilor rulante din rețeaua de metrou turcă. Potrivit presei turce, scările rulante de la acea stație de metrou fuseseră verificate cu o zi înainte de incident.

Reclamă

Un incident similar a avut loc în decembrie anul trecut, tot la aceeași stație de metrou din Izmir, când cinci persoane au fost rănite. Autoritățile vor continua să investigheze cauzele acestei avarii pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro